Ιδρυματικό Αποθετήριο πρώην ΤΕΙ Ηπείρου  

Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος.

DSpace/Manakin Repository

 

Show simple item record

dc.contributor.author Αθανασοπούλου, Χρυσαυγή el
dc.date.accessioned 2018-06-21T10:26:46Z
dc.date.available 2018-06-21T10:26:46Z
dc.date.issued 2018-06-21
dc.identifier.uri http://apothetirio.teiep.gr/xmlui/handle/123456789/9096
dc.rights Default License
dc.subject HACCP el
dc.title Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος. el
heal.type bachelorThesis el
heal.classification Ζωϊκή Παραγωγή el
heal.identifier.secondary Πτυχιακή Εργασία el
heal.language el el
heal.access free el
heal.recordProvider Τ.Ε.Ι. Ηπείρου el
heal.publicationDate 2018-03-15
heal.bibliographicCitation Αθανασοπούλου, Χ., 2018. Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος.Πτυχιακή εργασία. Άρτα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής. el
heal.advisorName Χατζηζήσης, Λάμπρος el
heal.committeeMemberName Χατζηζήσης, Λάμπρος el
heal.academicPublisher Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολόγων Γεωπονίας - Τμήμα Ζωικής Παραγωγής el
heal.academicPublisherID teiep el
heal.numberOfPages 65 el
heal.fullTextAvailability true


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics