dc.contributor.author |
Αθανασοπούλου, Χρυσαυγή |
el |
dc.date.accessioned |
2018-06-21T10:26:46Z |
|
dc.date.available |
2018-06-21T10:26:46Z |
|
dc.date.issued |
2018-06-21 |
|
dc.identifier.uri |
http://apothetirio.teiep.gr/xmlui/handle/123456789/9096 |
|
dc.rights |
Default License |
|
dc.subject |
HACCP |
el |
dc.title |
Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος. |
el |
heal.type |
bachelorThesis |
el |
heal.classification |
Ζωϊκή Παραγωγή |
el |
heal.identifier.secondary |
Πτυχιακή Εργασία |
el |
heal.language |
el |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.recordProvider |
Τ.Ε.Ι. Ηπείρου |
el |
heal.publicationDate |
2018-03-15 |
|
heal.bibliographicCitation |
Αθανασοπούλου, Χ., 2018. Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος.Πτυχιακή εργασία. Άρτα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής. |
el |
heal.advisorName |
Χατζηζήσης, Λάμπρος |
el |
heal.committeeMemberName |
Χατζηζήσης, Λάμπρος |
el |
heal.academicPublisher |
Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολόγων Γεωπονίας - Τμήμα Ζωικής Παραγωγής |
el |
heal.academicPublisherID |
teiep |
el |
heal.numberOfPages |
65 |
el |
heal.fullTextAvailability |
true |
|