Ιδρυματικό Αποθετήριο πρώην ΤΕΙ Ηπείρου  

Το franchise στην ελληνική πραγματικότητα: έρευνα σε fast food

DSpace/Manakin Repository

 

Show simple item record

dc.contributor.author Παππά, Βασιλική el
dc.contributor.author Χαλιάσου, Βερόνικα-Κωνσταντίνα el
dc.date.accessioned 2016-09-08T11:11:15Z
dc.date.available 2016-09-08T11:11:15Z
dc.date.issued 2016-09-08
dc.identifier.uri http://apothetirio.teiep.gr/xmlui/handle/123456789/5684
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ *
dc.subject Franchise el
dc.subject Fast food el
dc.title Το franchise στην ελληνική πραγματικότητα: έρευνα σε fast food el
heal.type bachelorThesis
heal.generalDescription Τμήμα Λογιστκής και Χρηματοοικονομικής-Α/Α0184 el
heal.classification Δικαιοχρησίες (Εμπόριο λιανικής πώλησης) -- Διοίκηση και οργάνωση el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Τ.Ε.Ι. Ηπείρου el
heal.publicationDate 2015
heal.bibliographicCitation Παππά, Β. & Χαλιάσου, Β.-Κ., 2015. Το franchise στην ελληνική πραγματικότητα: έρευνα σε fast food. Πτυχιακή εργασία. Πρέβεζα. ΤΕΙ Ηπείρου. Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. el
heal.abstract Στο πρώτο κεφάλαιο θα δώσουμε τον ορισμό του franchising καθώς επίσης θα αναφερθούμε και στα βασικά σημεία της σύμβασης. Στο επόμενο (δεύτερο κεφάλαιο) θα δούμε τα είδη συστημάτων του franchising και θα ασχοληθούμε με τα κύρια γνωρίσματα της σύμβασης. Στο τρίτο κεφάλαιο θα δούμε τα είδη συστημάτων χρηματοδότησης του franchising. Πιο κάτω (τέταρτο κεφάλαιο) θα επισημάνουμε τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει ο franchisee και τι πρέπει να αξιολογήσει στον franchisor και στο franchising που επιθυμεί να επενδύσει, με την προϋπόθεση να μην υπάρξουν επιχειρηματικά λάθη. Για τον λόγο αυτό κάνουμε και αναφορά (στο ίδιο κεφάλαιο) για τα θεμελιώδη συστατικά της επιτυχίας. Προχωρώντας (πέμπτο κεφάλαιο) θα μιλήσουμε για το κόστος της επιχείρησης και θα αναφέρουμε ενδεικτικά μερικά παραδείγματα. Συνεχίζοντας (έκτο κεφάλαιο) αναλύουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να επενδύσουμε σε ένα franchising. Αμέσως μετά (έβδομο κεφάλαιο) θα συζητήσουμε για το franchise σήμερα και το κατά πόσο αυτό έχει επηρεαστεί από την κρίση. Στο κεφάλαιο όγδοο θα γίνει αναφορά στα GOODY’S καθώς και σε άλλες εταιρείες και θα παραθέσουμε ορισμένα οικονομικά στοιχεία καθώς και αποτελέσματα της έρευνας της ICAP. Ανακεφαλαιώνοντας, στο ένατο κεφάλαιο θα πούμε τα συμπεράσματά μας καθώς και τις προτάσεις μας για μια σωστή και επιτυχημένη επένδυση. el
heal.advisorName Μηλιτσόπουλος, Κωνσταντίνος el
heal.academicPublisher Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής el
heal.academicPublisherID teiep
heal.numberOfPages 73
heal.fullTextAvailability false


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα Except where otherwise noted, this item's license is described as :
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics