Ιδρυματικό Αποθετήριο πρώην ΤΕΙ Ηπείρου  

Τα συστατικά των γαλακτοκομικών προϊόντα και η ανθρώπινη υγεία.

DSpace/Manakin Repository

 

Show simple item record

dc.contributor.author Πανταζής, Νεκτάριος el
dc.date.accessioned 2016-06-17T08:20:40Z
dc.date.available 2016-06-17T08:20:40Z
dc.date.issued 2016-06-17
dc.identifier.uri http://apothetirio.teiep.gr/xmlui/handle/123456789/5305
dc.rights Default License
dc.subject Γάλα el
dc.title Τα συστατικά των γαλακτοκομικών προϊόντα και η ανθρώπινη υγεία. el
heal.type bachelorThesis
heal.generalDescription Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής - Α/Α 0343 el
heal.classification Γαλακτοκομικά προϊόντα - Ανάλυση el
heal.classification Γάλα - Συστατικά el
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Τ.Ε.Ι. Ηπείρου el
heal.publicationDate 2016
heal.bibliographicCitation Πανταζής, Ν., 2016. Τα συστατικά των γαλακτοκομικών προϊόντα και η ανθρώπινη υγεία. Πτυχιακή εργασία. Άρτα. Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής. el
heal.advisorName Τζώρα, Αθηνά el
heal.academicPublisher Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής el
heal.academicPublisherID teiep
heal.fullTextAvailability false


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics