dc.contributor.author | Αναγνωσταρά, Ηλέκτρα | el |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T12:37:51Z | |
dc.date.available | 2014-09-17T12:37:51Z | |
dc.date.issued | 2014-09-17 | |
dc.identifier.uri | http://apothetirio.teiep.gr/xmlui/handle/123456789/3877 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.title | HACCP and seafood management | el |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.language | el | |
heal.access | free | |
heal.recordProvider | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου | el |
heal.publicationDate | 2009 | |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Τμήμα Ιχθυοκομίας - Αλιείας | el |
heal.academicPublisherID | teiep | |
heal.fullTextAvailability | false |
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |