dc.contributor.author |
Βαμβούκου, Ειρήνη |
el |
dc.date.accessioned |
2014-09-08T09:55:59Z |
|
dc.date.available |
2014-09-08T09:55:59Z |
|
dc.date.issued |
2014-09-08 |
|
dc.identifier.uri |
http://apothetirio.teiep.gr/xmlui/handle/123456789/2170 |
|
dc.rights |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
* |
dc.rights.uri |
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ |
* |
dc.subject |
Κρέας - Ποιότητα |
el |
dc.title |
HCCP : Έλεγχος και διασφάλισης ποιότητας προϊόντων σε επιχειρήσεις κρέατος της Λέσβου |
el |
heal.type |
bachelorThesis |
|
heal.classification |
HACCP |
el |
heal.language |
el |
|
heal.access |
free |
|
heal.recordProvider |
Τ.Ε.Ι. Ηπείρου |
el |
heal.publicationDate |
2006-09-08 |
|
heal.advisorName |
Βατζιάς, Γεώργιος |
el |
heal.academicPublisher |
Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολόγων Γεωπονίας - Τμήμα Ζωικής Παραγωγής |
el |
heal.academicPublisherID |
teiep |
|
heal.fullTextAvailability |
false |
|