Ιδρυματικό Αποθετήριο πρώην ΤΕΙ Ηπείρου  

Συγκριτική αξιολόγηση της ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας και της περιεκτικότητας σε βιταμίνη C και ολικές φαινόλες των καρπών τριών εμπορικών ποικιλιών λωτού (Diospyros sp).

DSpace/Manakin Repository

 

Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα Except where otherwise noted, this item's license is described as :
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics