Ιδρυματικό Αποθετήριο πρώην ΤΕΙ Ηπείρου  

Σποροπαραγωγή κηπευτικών της οικογένειας SOLANACEAE.

DSpace/Manakin Repository

 

Show simple item record

dc.contributor.author Καλούδη, Μαριάνθη el
dc.date.accessioned 2020-02-28T10:06:50Z
dc.date.available 2020-02-28T10:06:50Z
dc.date.issued 2020-02-28
dc.identifier.uri http://apothetirio.teiep.gr/xmlui/handle/123456789/10718
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ *
dc.subject Σποροπαραγωγή el
dc.title Σποροπαραγωγή κηπευτικών της οικογένειας SOLANACEAE. el
heal.type bachelorThesis
heal.classification Σποροπαραγωγή el
heal.identifier.secondary Πτυχιακή Εργασία
heal.language el
heal.access free
heal.recordProvider Τ.Ε.Ι. Ηπείρου el
heal.publicationDate 2020-02-24
heal.bibliographicCitation Καλούδη, Μ., 2020. Σποροπαραγωγή κηπευτικών της οικογένειας SOLANACEAE.Πτυχιακή εργασία. Άρτα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής. el
heal.abstract Ξεκινώντας λοιπόν αυτή την εργασία γίνεται μία γενική αναφορά στην σποροπαραγωγή και τις προϋποθέσεις για να είναι επιτυχημένη. Αναφέρονται οι βασικοί σκοποί και οι βασικές αρχές της σποροπαραγωγής καθώς επίσης οι μέθοδοι που εφαρμόζονται κατά τον καλλιεργητικό και εργαστηριακό έλεγχο. Στη συνέχεια θα δούμε αναλυτικά τις διαδικασίες που απαιτούνται για την σποροπαραγωγή της πατάτας, της τομάτας, της μελιτζάνας και της πιπεριάς. Τέλος η εργασία αναλύει τα στάδια ελέγχου που γίνονται για να πιστοποιηθεί ο κάθε σπόρος. el
heal.abstract In the context of this thesis, reference has been made to the process of seed production of certain plants of the "Solanaceae" family. More specifically, a focused study will be maintained on the most important vegetable species of this family cultivated in Greece, as well as in other countries .These species are listed below: I. Potato II. Tomato III. Eggplant IV. Peppers In the opening of this thesis, a general reference to the seed production and the prerequisites, in order to be successful, will be emphasized. The main objectives and basic principles of the seed production, as well as the methods applied in the cultivation and the laboratory tests conducted, are being highlighted. Then, the procedures required for the production of potato, tomato, eggplant and pepper will be maintained, in detail. Finally, in this thesis, a further analysis is being presented on the laboratory test stages followed, in order for each seed to be certified. el
heal.advisorName Καριπίδης, Χαράλαμπος el
heal.committeeMemberName Ζήσης, Κωνσταντίνος el
heal.academicPublisher Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής el
heal.academicPublisherID teiep
heal.numberOfPages 57
heal.fullTextAvailability false


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα Except where otherwise noted, this item's license is described as :
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics