Ιδρυματικό Αποθετήριο πρώην ΤΕΙ Ηπείρου  

«Προώθηση της κονσερβολιάς Άρτας (Π.Γ.Ε.) στη μεταποίηση»

DSpace/Manakin Repository

 

Show simple item record

dc.contributor.author Σταμάτης, Κωνταντίνος el
dc.date.accessioned 2020-01-29T12:37:21Z
dc.date.available 2020-01-29T12:37:21Z
dc.date.issued 2020-01-29
dc.identifier.uri http://apothetirio.teiep.gr/xmlui/handle/123456789/10649
dc.rights Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ *
dc.subject Κονσερβοελιά el
dc.subject Προώθηση el
dc.subject Μεταποίηση el
dc.subject Εμπόριο el
dc.subject Άρτα el
dc.subject Olive in can en
dc.subject Promotion en
dc.subject Manufacturing en
dc.subject Trade en
dc.subject Arta en
dc.title «Προώθηση της κονσερβολιάς Άρτας (Π.Γ.Ε.) στη μεταποίηση» el
dc.title “Promotion of Arta Olive in can (PGI) in Manufacturing” en
heal.type bachelorThesis el
heal.generalDescription Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής - FIN - A/A 0603 el
heal.classification Ελιά el
heal.language el el
heal.access free el
heal.recordProvider Τ.Ε.Ι. Ηπείρου el
heal.publicationDate 2020
heal.bibliographicCitation Σταμάτης, Κ., 2020. Προώθηση της κονσερβολιάς Άρτας (Π.Γ.Ε.) στη μεταποίηση. Πτυχιακή εργασία. Πρέβεζα: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών. Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. el
heal.abstract Η ελιά καλλιεργείται από την αρχαιότητα για τα πολύτιμα προϊόντα της, τόσο το ελαιόλαδο όσο και τις βρώσιμες ελιές, και τα δύο ανήκουν στα βασικά είδη της μεσογειακής διατροφής. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγός χώρα επιτραπέζιων ελιών στην Ε.Ε. αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής διατίθεται και εξάγεται χωρίς να έχει τυποποιηθεί. Σκοπός της εργασίας είναι να καταστεί κατανοητό στο ευρύ κοινό, η αξία της κονσερβοελιάς Άρτας (Π.Γ.Ε.) και ιδιαίτερα η προώθησή της στην μεταποίηση, όπου ο κύριος στόχος είναι η ένταξή της στην συνήθειες- προτιμήσεις του καταναλωτή. el
heal.abstract Olive has been cultivated since antiquity for its valuable products, both olive oil and edible olives, both of which are essential staples of the Mediterranean diet. Greece is the second largest producer of table olives in the EU. It is worth noting that most of the production is available and exported without standardization. The purpose of the work is to make the general public understand the value of Arta Cane (PGI) and especially its promotion in manufacturing, where its main objective is to integrate it into consumer habits – preferences. en
heal.advisorName Ναξάκης, Χαρίλαος el
heal.committeeMemberName Γαλανού, Αικατερίνη el
heal.committeeMemberName Αναγνωστάκης, Αριστείδης el
heal.academicPublisher Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής el
heal.academicPublisherID teiep el
heal.numberOfPages 97 el
heal.fullTextAvailability true


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα Except where otherwise noted, this item's license is described as :
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics